Kinesisk medicin Ming Xue Vit täckning fond
Akupunkturklinikens Kinesisk Medicin Ängelholm  Vit täckning fond
Tuina terapi,  vit täckning fond
Akupunktur mot kronisk värk, vit täckning fond

Kinesisk Medicin

Akupunktur kliniken
Kinesiskmedicin, TuiNa, Akupunktur
Integrativ MedicinAkupunktur, TuiNa terapi, TCM, Örtmedicin

Kundrecensioner

Kinesisk medicin med akupunktur och örtmedicin i behandling av hudproblem.


Patienten hade dragits med detta hudproblem under något års tid och sökt behandling för det på sjukhuset utan att det blivit så mycket bättre.


När patienten kom till kliniken såg det ut som på bild 1. mycket smärtsamt och problematiskt.


Efter 4 behandlingar med akupunktur och Traditionell Kinesisk Medicin i form av speciellt för patientens problem sammansatt behandling med örtmedicin som penslats på hälen är nu patienten i stort sett helt besvärsfri.


Whiplash skador - framgångsrik behandling med en kombination av akupunktur och Tuina

Otroligt duktigt! Magiska kraften skulle man nästan kunna säga

Malin Månsson
 

Min huvudvärk och nackbesvär , borta med vinden.

Kom till dig efter att ha haft huvudvärk och smärtor i nacken under flera år. En bekant som var hos dig under sommaren 2013 rekomenderade mig att göra ett försök, då hans ben som han haft problem med cirkulation och svullnad blivigt mycket bättre efter TuiNa och akupressure blivigt mycket bättre än tidigare efter "massor med piller" behandling. 

Så vad att förlora tänkte jag. Har läst en del om Kinesisk medicin och Tuina terapi och att kanske skulle kunna ge någon lindring även på mina problem. 

Helt fantastiskt otroligt, men du fick bukt med denna huvudvärk, att vara så besvärsfri som jag nu är är värt så mycket. Jag var fundersam på om det verkligen kunde hjälpa men är idag oändligt tacksam att jag gick.
Tack Ming
Johan R


Som kollega och terapeut kan jag bara varmt rekommendera Ming Xue och hennes sätt att jobba med vanliga symtom som spänningar och smärta. Hennes sätt att se på människan ger dig som kund snabba resultat när du behöver det som mest. Kinesisk medicin är i många fall överlägset den västerlänska behandlingsfilosofien och gör direkt verkan på roten till det onda. Testa så får du uppleva själv.

Magnus Häggbom