Kinesisk medicin Ming Xue Vit täckning fond
Akupunkturklinikens Kinesisk Medicin Ängelholm  Vit täckning fond
Tuina terapi,  vit täckning fond
Akupunktur mot kronisk värk, vit täckning fond

Kinesisk Medicin

Akupunktur kliniken
Kinesiskmedicin, TuiNa, Akupunktur
Integrativ MedicinAkupunktur, TuiNa terapi, TCM, Örtmedicin

Om Kinesisk Medicin Ming Xue AB och oss i personalen

 

Akupunkturkliniken Kinesisk Medicin* har sitt ursprung i Peking och 2013 flyttade jag "Ming Xue" och min verksamhet till Ängelholm i Skåne. Kliniken i Ängelholm har sedan dess expanderat och vi är nu flera specialister inom kinesisk medicin men även med kunskap i västerländsk medicin.

 

På Akupunkturkliniken Kinesisk medicin använder vi oss av en holistisk behandlingsmetod med de tekniker för detta som finns inom den Traditionella Kinesisk Medicinen. Dessa är Kinesisk akupunktur, TuiNa massageterapi, örtmedicin mm. I Kina är det mycket väl införlivat att traditionell TCM behandling skall kunna ske i samverkan med den västerländska medicinen. Samverkan och att komplettera varandra är nyckelorden för att nå bästa resultat för dig som patient. Vår del är att behandla dig utefter de tekniker som finns i den Traditionella Kinesiska medicinen och om det finns kompletterande behandlingar i västerländsk skolmedicin skall det ske i samklang med dessa.  Integrativ medicin är just att integrera alla resurser för att få dig frisk och för att ge dig en bra hälsa och livskvalitet.


För mer info om behandlingar inom traditionell kinesisk medicin (Klicka här).

 

Vi är specialister på att behandla värk (rygg, nacke, axlar, tennisarmbågar, ben, ischias) och kroniska smärttillstånd i dessa delar, IBS/IBD och allmänna mag- och tarmbesvär, fertilitets problem, migrän, , stress, sömnlöshet, viktminskning, inkontinens och utbrändhet mm.

För mer info om vad vi kan behandla (Klicka här).

VÅRA VÄRDERINGAR


Det är människan som kommer till oss, och det är denna människas individuella och personliga rättighet att behandlas utifrån ett helhetsperspektiv, med medkänsla, värdighet, integritet och respekt.

En lyckad behandling är när vi på bästa sätt, efter bästa förmåga och utefter klientens förutsättningar och helhetsbild på alla sätt tagit tillvara på dennes möjligheter, förutsättningar i samspel med våra resurser och yttersta kunnande.

Din glädje och nöjdhet är vår glädje och nöjdhet eftersom vår prioritet - är, och skall vara - fokuserad på dig som person för att du skall uppnå en hög livskvalitet och att vi gjort bästa möjliga för att hjälpa dig att bli helt återställd.

 

VÅRT UPPDRAG


Att möjliggöra en optimal livskvalitet för våra patienter.

 

VÅR VISION

 

Vi vill ge en kombination av vård (Integrativ medicin) där vi tar det bästa ur den unga västerländska skolmedicinen och kombinerar den med det mångtusenåriga kunnandet ur den erfarenhets baserade traditionella Kinesisk Medicinen.

Den naturliga ledstjärnan skall vara Integrativ medicin och ett helhetstänkandet om klienten och dennes problem och orsakerna bakom problemen.
Vårt mål är att upptäcka ett kommande problem och att kunna behandla själva orsaken, innan det vuxit till ett verkligt problem.

Vi skall arbeta för ett mångfald inom personal och specialiteter samt sprida kunskap om betydelsen av integrativ medicin och TCM i Skandinavien.

 

GARANTI

De som arbetar på kliniken med TCM har omfattande utbildning och erfarenhet från Kina

Ingen utövar förenklad schematisk akupunkturbehandling på dig

Vi använder vid akupunktur endast sterila engångsnålar av högsta kvalitet

Vi har patientförsäkring

Vi har tystnadsplikt

 

* ingår i CMX Medtech AB